Kako se registrirati u AIOP i postaviti hosting za vašu domenu?

Ako ste pročitali članak u kojemu sam pokazao kako i gdje kupiti domenu, onda je sada potrebno da odaberete hosting kompaniju koja će vašu domenu smjestiti na servere. To zapravo znači da će vaša domena biti na internetu i vidljiva svima, te da ćete imati mogućnost da krenete u izradu vaše prve web stranice.

Proces je izuzetno jednostavan i nema potrebe da plaćate silne novce nekome da to učini umjesto vas. Pogotovo jer ću vam ovdje dati video upute koje korak-po-korak sve objašnjavaju.

All in One Profits (AIOP) je kompanija koja vam treba jer nudi SVE što vam je potrebno ukoliko se želite predstaviti na internetu. Bilo da izgrađujete svoj posao koji želite pokazati svijetu ili promovirate proizvod neke kompanije, vama su potrebni alati.

AIOP u paketu pruža izuzetno kvalitetne profesionalne alate koji su vam nužni za internet poslovanje. Osobno sam se oduševio kada sam vidio što sve dobivam za cjenu od 10 dolara, a sa svega jednom preporukom potpuno besplatno.

Pogledajte sadržaj alata i online kancelariju kompanije AIOP na slijedećem videu:

Ok, da biste se registrirali i dobili moje bonus poklone* kliknite na ovaj link ispod:

red arrow gif

www.allinoneprofits.com/?id=Mirelaj444

A evo i video gdje je opisan ukratko postupak registracije:

Preporučam da članski paket platite Pay Palom za sve koji imaju mogućnosti da ga koriste jer je najjednostavnije i najjeftinije.

BITNO: Za registraciju u AIOP će vam biti potreban Solid Trust Pay platni procesor. Ukoliko ga nemate na ovom linku pogledajte kako da ga besplatno otvorite u samo nekoliko minuta :   Doznaj kako napraviti Solid Trust Pay

E super, idemo dalje.

Kupili ste domenu, napravili Solid Trust Pay i registrirali ste se na AIOP. Zadnji je korak da postavite vašu domenu na AIOP hosting i da krenete u uređivanje web stranice.

Pogledajte video ispod koji to detaljno objašnjava.

Ako vam nešto ne bude jasno prilikom gledanja videa, savjetujem da idete korak po korak tako što ćete pauzirati video i kada odradite određeni dio idete na play. Za bolji pregled možete uvećati video preko cijelog ekrana.

Drugi korak nakon instalacije web stranice je dodavanje sadržaja na nju.